fbpx
page-header

Celethia

Tervehdys Keijukodosta!

Hei, olen Celethia. Ehkä arvaat, ettei se ole ihan se nimi, jonka vanhemmiltani sain. Mutta tämä nimi alkoi toistua mielessäni jokunen vuosi sitten ja kun pohdin nimeä yritykselleni keväällä 2017, jälleen kerran Celethia soi kirkkaana mielessäni. Aloin ymmärtää, että nimi resonoi säveltämäni musiikin kanssa.

Mutta myös keijuilla oli sanansa sanottavanaan 😉
He halusivat tulla huomatuiksi ja muistuttivat kulkeneensa mukanani jo kauan.
Lopulta kompromissi oli, että nettisivut kantavat nimeä Keijukoto ja Celethia-nimeä käytän taiteilijanimenä meditaatiomusiikintekijänä.

Vapauden jäljillä

Keijukoto sai alkunsa haaveesta. Haaveesta olla vapaa. Olin jo saavuttanut ennenkokemattoman vapauden löydettyäni kaksoisliekkini kahdeksan vuotta sitten. Hän opetti minulle millaista on olla vapaa parisuhteessa. Vapaa omassa kehossa. Yksin ja yhdessä. (Voit lukea lisää kaksoisliekkikokemuksestani blogista.)

Mutta sen lisäksi janosin olla vapaa tekemään työtä josta nautin. Vapaa epävarmuudesta, rajoituksista ja siitä mitä muut minusta ajattelevat.

Olen kulkenut henkistä polkua parisenkymmentä vuotta, mutta pääosin hiljaisella liekillä ja ”huomaamatta”. Olen kuitenkin tehnyt kulissien takana hartiavoimin töitä oman kasvuni kanssa. Käsitellyt luurankoja kaapista, etsinyt syitä omille käytösmalleille ja voimakkaille tunnereaktioille, opetellut ymmärtämään (erityisesti itseäni), pyytämään anteeksi, antamaan anteeksi. Viime vuodet olen tutustunut paljon mielen voimaan sekä spirituaaliselta, että psykologiselta kantilta.

Minua on haastanut kasvamaan kaikkein eniten äitiys, yrittäjyys ja kaksoisliekkini. Nämä asiat ja ihmiset ovat pakottaneet minut katsomaan peiliin monen monituista kertaa – ja vaikka se on paikoin ollut myös tuskaista, kuten kasvu tuppaa olemaan, niin se on myös äärimmäisen palkitsevaa kerta toisensa jälkeen.

Olen saanut jätettyä taakseni monia vaikeita kokemuksia ja ammennettua ymmärrystä haastavista oppiläksyistä. Ja nyt halusin alkaa jakaa muillekin niitä kasvun työkaluja, joista itselleni on ollut hyötyä.

 

Hoitava musiikki

Musiikki on aina ollut minulle jotakin hyvin henkilökohtaista. Useimmiten voin ihan hyvin kuunnella musiikkia myös porukassa, mutta toisinaan, varsinkin ns. kasvukausina, kuuntelen musiikkia vain silloin kun olen yksin ja voin itse päättää millainen musiikki sillä hetkellä kanavoi tunteitani parhaiten. Kaikki lienevät yhtä mieltä kanssani siitä, että musiikki voi todella eheyttää ja hoitaa sielua, rentouttaa kehoa ja mieltä, sekä auttaa käsittelemään tunteita. (Musiikin hoitavasta voimasta lisää blogissa.) Ja oma henkilökohtainen näkemykseni on, että musiikin ei tarvitse olla tietyllä taajuudella resonoivaa tai vain tietyn tyyppistä musiikkia hoitaakseen, mikä tahansa musiikki voi hoitaa jos se puhuttelee kuulijaa positiivisella tavalla.

Sävellän musiikkia intuitiivisesti ja pyydän usein enkelit mukaan ja/tai avaan energiakanavat. Sävellysprosessi voi joskus kestää kauankin, aina sille on oma aikansa ja paikkansa. Toisinaan saan inspiraation omasta elämästäni ja silloin luonnollisesti käyn säveltämisen aikana itsekin läpi erilaisia tunteita ja kasvun vaiheita. Toisinaan taas huomaan säveltäväni ”jollekin toiselle” ja myötäelän heidän tunteitaan. Joskus matkan varrella minulle selviää kenelle, mutta ei aina. Uskon kuitenkin, että musiikki löytää kuulijansa.

Meditaatio

Meditointi lievittää stressiä, tasapainottaa tunnekuohuja ja tuo sisäistä rauhaa. Tämän tiedän. Mutta sanon heti, että en ole mikään meditaatioguru. Päinvastoin, koen vaikeaksi löytää siihen ajan ja sittenkin kun sen ajan saan otetuksi, on vaikeaa keskittyä. Sen vuoksi olen kokenut ohjatut meditaatiot äärimmäisen toimiviksi. On helpompaa keskittyä, kun rauhallinen ääni ohjaa rentoutuneeseen tilaan ja auttaa maalaamaan mielikuvia. Näiden mielikuvien avulla voidaan purkaa kehon ja mielen jännitystiloja ja tuoda elämään lisää positiivisuutta. (Lisää ohjattujen meditaatioiden hyödyistä blogissa) Olen myös huomannut, että jos yritän meditoida ilman ohjausta, en pysty täysin rentoutumaan kun mietin kauanko aikaa on jo kulunut ja jokohan täytyy alkaa laittaa lapsille ruokaa. Mutta kun tiedän, että ohjattu meditaatio kestää vaikka 20 minuuttia, niin pystyn helpommin varaamaan päivästä sille tarvittavan ajan ja päästämään ajanhallinnasta siksi aikaa irti.

Teen ohjattuja meditaatioita siis tältä pohjalta, ajatuksena tarjota mahdollisimman monipuolisia mielikuvamatkoja erilaisiin tarpeisiin ja aikatauluihin, meille perustallaajille 😉
Pikameditaatioita arkeen, kevyitä rentoutumisia ja keskittymisharjoituksia vasta-alkajille, ohjattuja affirmaatioita oman mielen ”positiiviseksi uudelleenohjelmoimiseksi” sekä tarinoita, joiden parissa rentoutuu ihan huomaamattaan.

Pikameditaatioista ja mielikuvamatkoista ylipäätään voidaan olla montaa mieltä ja toiset eivät ehkä kutsuisi niitä meditaatioiksi ollenkaan. Moni asiantuntija on sitä mieltä, että meditaatiota on jo se, että hiljentää mielensä ja on läsnä tässä hetkessä ja omassa itsessään niin tiiviisti, että sulautuu ajattomasti ympäristöönsä ja tekemisiinsä. Toisten mielestä meditaation tulee olla kurinalaista, säännöllistä, pitkäkestoista ja 100% om ja zen. So be it, mutta tällä sivulla saanen olla sitä mieltä, että lyhytkin hetki omaan sisimpään keskittyen ja kehoa ja mieltä rentouttaen on parempi kuin ei ollenkaan. Minun puolestani voidaan kutsua niitä vaikka visualisaatioiksi jos se miellyttää enemmän – lopputulos ratkaisee

Pidän ohjattujen meditaatioiden tekemisestä myös siksi, että se antaa minulle mahdollisuuden yhdistää valotyöhön kokemukseni kirjoittajana ja äänityöläisenä. Äänitän meditaatiot äänitysstudiossa ja editoinnin hoitaa ammattilaisääniteknikko, koska itselleni äänenlaatu on ohjatuissa tallenteissa äärimmäisen tärkeä. Toisia se ei välttämättä häiritse ollenkaan ja hyvä niin, mutta ainakin minun omaa keskittymistäni vaikeuttaa huomattavasti jos ääniraita kohisee tai kaikuu, tai miksaus on epätasapainossa.

Valon auttajat, kivet ja muut energiat

Olen tutustunut omaan suojelusenkeliini 20 vuotta sitten ja sittemmin enenevässä määrin myös yksisarvisiin, keijuihin, arkkienkeleihin ja kivien hoitaviin ominaisuuksiin. En ole näiden asioiden asiantuntija, opettelen itsekin joka päivä, mutta jaan mielelläni omia kokemuksiani ja omaksumaani tietoa. Tietolähteinäni ja inspiraationani ovat useat kirjailijat ja bloggaajat, muun muassa Diana Cooper, Sari McGlinn, Adam Barralet, Hibiscus Moon, Christa Lynn ja Kristy Hodges. Etsin tietoa aina monesta lähteestä ja muodostan omat näkemykseni joko omakohtaisten kokemusteni pohjalta, tai sen pohjalta mikä resonoi oman intuitioni kanssa.

Olen suorittanut Mikao Usuin Reiki I ja II kurssit, ja saanut Violet Paillen Keijureiki-viritykset. Olen selvätuntoinen ja selvätietoinen, joskus harvoin saatan saada etiäisiä myös visuaalisessa muodossa, mutta pääosin vain ”tunnen” tulevia asioita.
En tee tulkintoja tällä hetkellä, mutta Keijukodon Facebook-sivuilla nostan toisinaan oraakkelikortteja. Kanavoin joskus energiaa musiikkiini ja meditaatioihini (esim. Hoitava ReiKi-meditaatio), mutta en ota ainakaan vielä energiahoitopalveluita Keijukodon valikoimaan. (Katsotaan yhdessä mitä matkan varrella tapahtuu ;))

Sen sijaan tarjoan paikan, jossa toivottavasti voit tuntea kepeän keijuenergian tuulahduksen ja saat tietoa näistä erilaisista työkaluista, ja voit ihastella ja shoppailla itsellesi tai lahjaksi kiviä, kivikoruja, musiikkia ja muuta mukavaa.

Kiitos kun tulit ja toivottavasti viihdyt Keijukodossa!