Golden Healer-kvartsi on vuorikide, jonka sisällä tai päällä on rautasulkeumia. Tämä antaa kvartsille kultaisen/kellertävän/oranssin sävyn. (Älä kuitenkaan sekoita rutiilikvartsiin, jossa myös on kullanväriä.) Kivessä yhdistyy vuorikiteen hoitava energia, joka lisäksi vahvistaa muita ympärillään olevia energioita, kultainen väri, joka koetaan hyvin parantavana, sekä rauta, joka puolestaan on maadoittava energialtaan. Tämä yhdistelmä tekee kivestä voimallisen, korkeavärähteisen hoitotyökalun.

~

Kutsutaan menestyksen, kasvun sekä laajentumisen kristalliksi. Golden Healer auttaa huomaamaan, kun ihmissuhde, käytösmalli, tilanne tai ajatusmaailma, vanha kipu tai karma tms. ei enää palvele, vaan seisoo henkisen kasvun tiellä. Sopii siis henkilöille, jotka kokevat olevansa ”jumissa”. Istu tällöin tämän kvartsin kanssa ja meditoi kysymyksiä kuten ”mikä minua pidättelee, mikä estää kasvuani, miksi olen jumissa”. Kivi auttaa myös pysymään lujana muutoksessa, kun sitten haluat karistaa hidasteet tieltäsi ja jättää taaksesi sen mikä ei ole enää korkeimmaksi parhaaksesi.

~

Golden Healer auttaa purkamaan vanhoja uskomuksia ja ohjelmointia itseesi liittyen. Jos vaikkapa lapsuudessasi olet saanut kuulla kovasti negatiivista itsestäsi, tämä kivi auttaa oivaltamaan, ettei tällaisen ohjelmoinnin tarvitse olla totta Sinulle. Kivi auttaa myös pääsemään yli pettymyksistä ja epäonnistumisista, ja niitä seuraavasta mielipahasta, siirtäen fokusta negatiivisesta optimistisempaan suuntaan.

~

Erinomainen meditaatiokivi, kun haluat vahvistaa yhteyttäsi muihin astraalitasoihin, elementaaleihin, ylösnousseisiin mestareihin, enkeleihin, henkioppaisiin.

~

Golden Healer auttaa pysymään jatkuvassa kasvun ja tajunnan laajentumisen energiassa. Sopii pehmentämään ajattelutapaa henkilöille, jotka kokevat olevansa aina oikeassa tai tietävänsä kaiken. Tai heille, jotka kokevat olevansa pysähdyksissä, tai heille, joita ahdistaa tai pelottaa maailmassa tapahtuvat muutokset. Kivi antaa itsevarmuutta ja -luottamusta sekä ruokkii uteliaisuutta ottaa asioista selvää ja pysyä mukana elämänvirrassa.

~

Kristallin sanotaan resonoivan kaikkien chakrojen kanssa varsin tehokkaasti ja siksi se on erinomainen chakrojen tasapainottamiseen ja kehon energiakeskusten aktivoimiseen. Tasapainottaa myös feminiini- ja maskuliinienergiaa. Voit lisäksi kokeilla golden healer-kvartsia kruunuchakralle, ohjaamaan maailmankaikkeuden kultaista elämänenergiaa kehoosi. Sekä solar plexukselle, jos koet kaipaavasi lisää rohkeutta ja itseluottamusta vaikkapa manifestointiin tai päätösten tekoon, tai elämässäsi yleisesti.

~

Golden Healer nauttii aurinkoenergiasta ja se sopiikin hyvin tämän kiven puhdistamiseen ja lataamiseen. Paras aika puhdistukselle on auringonnousun tai auringonlaskun aikaan, mutta voit ihan hyvin myös jättää kiven ulos aurinkoisena päivänä pariksi tunniksi. Suorassa auringon valokeilassa ei tarvitse kuitenkaan olla.

~

Keijukodosta löytyy ihania, kuun muotoisia Golden Healer-kvartseja, tutustu täällä!