Fluoriitti on maalaisjärjen ja logiikan kivi. Siinä missä moni muu kivi toimii spirituaalisella tasolla, fluoriitti toimii melkeinpä päinvastoin, edistäen rationaalista ajattelua ja järjestelmällisyyttä. Se auttaa organisoinnissa ja oikeiden päätösten tekemisessä, soveltuen hyvin esimerkiksi johtajille. Fluoriitti auttaa oppimaan uutta sekä tehostaa keskittymiskykyä ja muistia, soveltuen hyvin opiskelijoille. Fluoriitti sopii myös heille, jotka kaipaavat elämäänsä struktuuria, kivi auttaa pitämään mielen kirkkaana, ajatukset selkeinä ja ohjat käsissä.

~

Fluoriitti houkuttaa hyviä uutisia, iloisia yllätyksiä ja uusia mahdollisuuksia. Se auttaa pitämään motivaation korkealla ja keskittymään tavoitteisiin. Se myös tasapainottaa tunteita stressitilanteissa ja auttaa hyväksymään mahdolliset epäonnistumiset mahdollisuuksina oppia uutta.

~

Fluoriitteja on eri värisiä ja värit tuovat kiven energioihin vielä oman lisämausteensa. Erityisen upea yksilö on sateenkaarifluoriitti, jossa yhdistyy kaikkien värien ominaisuudet ja se auttaa jäsentämään elämää kaikilla tasoilla sekä puhdistaa energiakenttää. Sateenkaarifluoriitti sopii myös kipujen lievitykseen. Jos mahdollista, kipukohtaan voi tehdä pienen mandalan. Laita sateenkaarifluoriitti keskelle kipukohtaa ja aseta neljä mustaa turmaliinia fluoriitin ympärille. Musta turmaliini auttaa poistamaan kipukohdasta haitallisia energioita. Voit lisätä mandalaan myös pienet vuorikidekärjet, osoittamaan kohti fluoriittia ja vahvistamaan sen energioita. Anna mandalan tehdä työtään 5-10 minuuttia.

~

Fluoriittia voi käyttää myös puhdistamiseen. Aseta fluoriitti tilaan, jonka haluat puhdistaa. Kivi imee itseensä huonetilasta negatiivista energiaa, esimerkiksi stressiä, kielteisyyttä ja ahdistusta, palauttaen energioihin tasapainon ja vaikuttaen näin samalla myös ympärillä oleviin ihmisiin, eläimiin ja kiviin. Fluoriitti palauttaa järjestyksen kaaoksen keskelle ja täyttää tilan harmonialla.

~

Auraa on helppo puhdistaa esimerkiksi fluoriittisauvalla tai kärjellä. Pyöritä fluoriittia energiakentässä tai chakrojen päällä, osoittaen kärjellä kehosta pois päin. Kun olet valmis, puhdista fluoriitti ja tee sama kääntäen fluoriitin kärki kehoa kohti. Anna fluoriitin täyttää aurasi uudella, harmonisella energialla.

~

Keltainen fluoriitti edistää oppimiskykyä ja auttaa soveltamaan opittua tietoa. Keltainen fluoriitti on aurinkoinen kivi, joka edistää positiivisuutta. Fyysisellä tasolla sitä kannattaa kokeilla edistämään ruoansulatusta tai lievittämään vatsavaivoja.

Vihreä fluoriitti on erinomainen yleishoitokivi, joka hoitaa kaikilla tasoilla, mutta kaikkein eniten se on yhteydessä sydänchakraan. Se auttaa emotionaalisten traumojen kanssa ja auttaa ratkomaan sydämen asioita. Se tukee tervettä itsetuntoa ja itsensä rakastamista, avartaa kapeakatseisuutta ja tuo uusia ideoita. Vihreä fluoriitti hoitaa sydäntä ja verenkiertoelimistöä.

Sininen fluoriitti suojelee tunteita ja auttaa palauttamaan emotionaalisen tasapainon. Tämä kivi edistää psyykkistä tietoisuutta stimuloimalla otsachakraa, sekä kommunikaatiota ja intuitiota stimuloimalla kurkkuchakraa. Se rauhoittaa energiakenttää. Sininen fluoriitti hoitaa hengityselimiä. Voit kokeilla sitä kurkkukipuun tai yskään.

Violetti fluoriitti aktivoi intuitiota ja selvänäköisyyttä, sekä auttaa yhteyteen henkimaailman kanssa. Se resonoi Violetin Liekin kanssa ja auttaa laajentamaan henkistä tietoisuutta. Violetti fluoriitti parantaa keskittymiskykyä ja muistia. Sitä voidaan käyttää pinttyneistä tavoista irti pääsemiseen, esim. riippuvuudet ja painonpudotus. Fyysisellä tasolla se voi auttaa päänsärkyihin.

Pinkki fluoriitti on hyvän tahdon ja positiivisuuden kivi. Se puhdistaa energiakenttää ja erityisesti sydänchakraa. Pinkki fluoriitti toimii linkkinä sydänchakran ja kruunuchakran välillä. Se edistää ymmärrystä ja anteeksiantoa. Fyysisellä tasolla se voi olla avuksi reumaan ja lihasjäykkyyteen.

Kirkas fluoriitti on puhdistuksen ja järjestyksen kivi. Sitä voi käyttää emotionaalisen tasapainon saavuttamiseksi ja syyllisyyden tunteesta irti päästämiseksi. Kirkas fluoriitti poistaa hämmennystä ja kirkastaa ajatuksia. Se hoitaa kruunuchakraa ja avartaa tietoisuutta.

Pidä fluoriittia kädessäsi meditoidessa tai rentoutuessa, tai voit ottaa sen taskuun tai käyttää sitä koruna, jolloin se tekee koko ajan työtään energiakentässäsi.

Keijukodosta löydät rumpuhiottuja fluoriitteja sekä vuorikidekoruja, tutustu tuotteisiin kauppa-sivulla!