Malakiitti on syvän sisäisen muutoksen ja parantumisen kivi, joka työskentelee sydänchakran kanssa.
Malakiitti on tehokas emotionaalinen hoitaja. Se nostaa pintaan puhdistettavaksi käsittelemättömiä asioita, muistoja, sidoksia ja tunteita, jotka seisovat kasvun tiellä. Jos esimerkiksi vanhojen parisuhteiden painolasti varjostaa nykyistä onneasi tai estää sinua avaamasta sydäntäsi uudelleen, jos kipu, suru ja pelot pidättelevät sinua, kokeile työskentelyä malakiitin kanssa. Malakiitti tuo eteesi tunteita ja muistoja menneisyydestä, ja auttaa näkemään ne myös toiselta kantilta, eli ymmärtäen sitä mikä on ollut oma roolisi niissä tilanteissa tai suhteissa. Mikäli malakiitin kanssa työskentely tuntuu liian intensiiviseltä, voit ottaa mukaan ruusukvartsin tuomaan lisää lempeyttä ja pehmeää, rakkaudellista energiaa.

~

Kun vanhat kuormat on käsitelty (optimaalisessa tilanteessa pystyt tuntemaan kiitollisuutta menneisyydestäsi ja sen tuomista oppiläksyistä), malakiitti auttaa avaamaan sydäntä ja syleilemään elämää. Malakiitti auttaa huomaamaan kaiken kauneuden ympärillä ja olemaan niistä kiitollinen. Malakiitti ohjaa tarvepohjaisten ihmissuhteiden sijaan terveisiin, rakkauteen perustuviin ihmissuhteisiin.

~

Malakiitti myös suojelee sydänchakraa negatiivisilta energioilta ja emotionaalisilta hyökkäyksiltä, sekä puhdistaa kehoa ja ympäristöä saasteilta. Malakiitin sanotaan auttavan synnytyksessä ja naistenvaivojen hoitamisessa.

~

Atsuriitti ja malakiitti ovat tehokas yhdistelmä, joka auttaa kantajaansa hoitamaan koko maailmaa. Malakiitti avaa sydänchakraa ja opettaa rakastamaan maailmaa, samalla kun atsuriitti avaa otsachakraa ja opettaa ymmärtämään maailmaa. Atsuriitti ja malakiitti (tai atsuriitti-malakiitti) sopivat hyvin mukaan mandaloihin, meditaatioihin ja etähoitoihin, kun halutaan hoitaa luontoa tai lähettää rauhaa maailmaan.

~

Malakiitti auttaa yhteyteen perhosen energian kanssa. Tuoksuista malakiittia tukee puhdistava ja selkeyttävä mänty.

~

Malakiitti resonoi maan energian kanssa ja nauttii puhdistuksesta vaikkapa maahan haudattuna, tai kukkamullan päällä leväten. Myös vuorisuola edustaa maaelementtiä ja puhdistaa malakiitin tehokkaasti, mutta kannattaa laittaa paperi suolan ja malakiitin väliin.

Keijukodosta löydät rumpuhiottuja malakiitteja ja malakiittikoruja, tutustu tuotteisiin kauppa-sivulla!