Vihreä aventuriini tunnetaan parhaiten onnen kivenä. Se houkuttaa runsautta ja auttaa huomaamaan uudet mahdollisuudet sekä tarttumaan niihin. Aventuriini sopii taskuun tai koruksi esimerkiksi arvonta- tai kilpailutilanteissa. Aventuriinia voi pitää myös lompakossa, säästölippaassa tai muussa paikassa, jossa säilytät rahaa. Aventuriini sopii hyvin runsausmandaloihin, tai voit tehdä pelkistetyn version esimerkiksi laittamalla aventuriinin setelin päälle ja neljä sitriinikärkeä osoittamaan kustakin kulmasta seteliä kohti. Voit käyttää apuna myös muita runsautta houkuttavia kiviä, esimerkiksi turkoosia ja pyriittiä.

~

Aventuriini on monipuolinen hoitaja siksi, että se liitetään useampaankin elementtiin. Yleensä vihreät kivet liitetään maaelementtiin, mutta vihreä aventuriini liitetään myös ilmaelementtiin ja vesielementtiin. Katsontakanta riippuu ihan käyttäjästä, kuten aina, kivet voivat resonoida eri tavalla eri ihmisten energioiden kanssa, joten yhtä ainoaa oikeaa vastausta ei ole.

~

Ilmaelementin vuoksi vihreä aventuriini on erinomainen kivi tuomaan uusia ideoita, inspiraatiota ja luovuutta. Ilmaelementin antama inspiraatio yhdistettynä vihreään, hedelmällisyyden väriin tekee siitä lisäksi hyvän apulaisen uusien projektien tueksi. Se auttaa opiskelijoita keskittymään ja omaksumaan uutta tietoa.

~

Vihreän aventuriinin vesielementtienergia auttaa ymmärtämään mitä tunnepuolen syitä voi olla epätasapainon tai sairauksien taustalla. Se rauhoittaa emotionaalisia haavoja ja auttaa päästämään irti sydänsurusta ja tunnepuolen haitallisista käytösmalleista. Vesi- ja maaelementti yhdessä tekee vihreästä aventuriinista hyvän tasapainottajan tunnekuohuissa ja elämän myrskyissä. Vihreä aventuriini on rauhoittava, harmonisoiva ja lempeä sydänchakran kivi, joka tukee positiivisuutta ja on avuksi emotionaalisten solmujen tai käsittelemättömien asioiden kanssa.

~

Vihreää aventuriinia kuvataan hedelmälliseksi kiveksi ja se on sitä myös sananmukaisesti; kivi voi olla avuksi raskautta toivoville pariskunnille. Molemmat voivat kantaa aventuriinia mukanaan tai aventuriin voi asettaa sängyn jalkopäähän sijauspatjan alle (tai lattialle sängyn päätyyn) hedelmällisyyttä houkuttelemaan, samalla kun miehen puolelle sänkyä (tai yöpöydälle) asetetaan karneoli ja naisen puolelle kuukivi.

~

Aventuriinin hedelmällisyyttä voi hyödyntää myös puutarhassa. Voit haudata aventuriinia kasvien kaveriksi tukemaan niitä kasvussa, tai jos sinulla on isompi alue johon haluaisit aventuriinin energiaa kohdistaa, voit asettaa neljä aventuriinikärkeä, yksi kuhunkin kulmaan, osoittamaan puutarhaa kohti.

Keijukodosta löydät rumpuhiottuja aventuriineja sekä aventuriinikoruja, tutustu tuotteisiin kauppa-sivulla!