Aurinkokivi nimensä mukaisesti resonoi auringon energian kanssa ja säteilee optimistista energiaa, päättäväisyyttä, tahdonvoimaa ja omanarvontuntoa. Aurinkokivi tukee johtajuutta antamalla itseluottamusta ja auttamalla kantajaansa sisäistämään omat kykynsä ja loistamaan.

~

Aurinkokiven energia on hyvin maskuliininen ja se auttaa kantajaansa pääsemään kosketuksiin oman maskuliinisen energiansa kanssa, sukupuoleen katsomatta. Aurinkokivi lisää seksuaalienergiaa, erityisesti alavartalolla pidettynä.

~

Aurinkokivi voi olla avuksi syksy- ja talvialakuloon, sekä silloin kun elämä ei oikein tunnu inspiroivan. Se tuo aurinkoa harmauteen, kohottaa mielialaa ja antaa elinvoimaa. Voit pitää aurinkokiveä taskussa tai koruna, tai voit pitää aurinkokiveä otsallasi ja visualisoida oranssin, aurinkoisen valon leviävän kivestä auraasi, puhdistaen kaikki negatiiviset ja raskaat energiat ja virkistäen mieltäsi.

~

Aurinkokivi aktivoi sakraalichakraa, jonka toiminta puolestaan vaikuttaa muun muassa läheisiin ihmissuhteisiimme. Aurinkokivi voi tuoda lämpöä ja harmoniaa ihmissuhteisiin, mutta ei välttämättä ihan ilmaiseksi. Aurinkokivi ei anna lakaista ongelmia maton alle, vaan patistaa kohtaamaan eripurat ja selvittämään asiat, jonka jälkeen suhde voi paremmin.

~

Aurinkokiveä pidetään myös runsauden ja onnen kivenä. Niin kuin aurinko auttaa asioita kasvamaan, niin myös aurinkokivi voi auttaa kantajaansa kasvamaan ja laajentamaan näkökantaansa. Sen vuoksi aurinkokivi voi olla oivallinen kumppani toiveiden manifestointiin, esimerkiksi jos tavoittelet ylennystä tai yrityksesi laajentamista, tai haaveilet vaikkapa matkalle lähtemisetä. Kun työskentelet aurinkokiven kanssa, pidä silmäsi ja korvasi auki sellaisten tilaisuuksien varalta, jotka mahdollistavat kasvun ja etenemisen. Aurinkokiveä voi käyttää onnentuojana myös kilpailutilanteissa.

~

Aurinkokiven sanotaan olevan myös avuksi erilaisten pelkojen, erityisesti pimeän pelon, lievittämisessä.

Käyttövinkki: Aurinkokiven elinvoimaisia energioita täydentää jasmiinin tuoksu.

Keijukodosta löydät rumpuhiottuja aurinkokiviä, tutustu tuotteisiin kauppa-sivulla!