Pyriitti on oivallinen kivi silloin, kun halutaan sinnikkäästi toteuttaa unelmia ja seisoa omien päätösten takana. Se on voimakas kivi edistämään positiivista ajattelua ja manifestointia. Pyriitissä yhdistyy vahva tulienergia ja maan “hitaasti, mutta varmasti”-energia, joten se auttaa “polttamaan” vanhan pois ja laittamaan uuden kasvun alulle. Pyriitti voimistaa miehistä energiaa (sukupuoleen katsomatta), auttaa ottamaan toiminnan askelia ja edistää luovuutta. Se tuo itseluottamusta, tahdonvoimaa ja periksiantamattomuutta tiellä kohti tavoitteita. Pyriitti houkuttaa onnea ja runsautta ja tuuppaa oikeaan suuntaan. Pyriitin sanotaan tasapainottavan vasemman ja oikean aivopuoliskon toimintoja, joka auttaa muuntamaan luovia ja intuitiivisia ajatuksia (oikea aivopuolisko) loogisiksi ja rationaalisiksi (vasen aivopuolisko) toiminnan askeliksi.

~

Pyriitin sanotaan tuovan suotuisaa energiaa liiketoimintaan, joten sitä voi pitää työpöydällä, jossa se samalla voimistaa omaa energiatasoasi. Tai voit kantaa pyriittiä taskussa tai keholla, tai käyttää sitä vaikkapa runsausmandaloissa.
Työpaikalla pyriitti tukee johtajuutta ja sopii lisäksi heille, jotka tavoittelevat ylennystä.
Pyriitti on positiivisen energian kivi, joka rohkaisee ja auttaa erityisesti epäonnen ja taloudellisen ahdistuksen aiheuttamaan mielipahaan. Pyriitti auttaa myös karistamaan rahaan liittyviä rajoitteita, uskomuksia ja köyhyysajattelua. Usein runsauden tiellä on oma ajatus siitä, että ei ole sen arvoinen, tai vähintäänkin että kyllähän joku muu nyt ansaitsisi rahaa ennemmin kuin minä. Pyriitti auttaa affirmoimaan ”ansaitsen elää runsaudessa”.

~

Pyriitti stimuloi aivojen verenkiertoa ja auttaa keskittymään, muistamaan sekä oppimaan asioita paremmin, jonka vuoksi se sopii hyvin myös opiskelijoille.

~

Pyriitin tulienergia antaa tehokkaasti lisävirtaa kun olet väsynyt. Voit visualisoida pyriitin kultaisen valon ympäröivän sinut ja virkistävän kehoasi ja mieltäsi.

~

Pyriitti on lisäksi maadoittava ja suojeleva kivi, se vetää energiaa maasta fyysisen kehon kautta kantajansa auraan, luoden suojakilven negatiivista energiaa vastaan.

Keijukodosta löydät rumpuhiottuja pyriittejä ja tulevassa myös pyriittikoruja.