Selestiitti on taivaallinen kristalli, joka auttaa meitä näkemään kauneuden kaikessa, erityisesti omassa sisimmässämme, ja säteilemään sisäistä kauneuttamme ulospäin. Työskennellessäsi säännöllisesti selestiitin kanssa, alat nauttia elämän pienistä, yksinkertaisista asioista enemmän. Selestiitti opettaa kärsivällisyyttä, sitä miten kaikelle on juuri oikea aikansa ja paikkansa.

~

Monien muiden sinisten kivien tapaan selestiitti rauhoittaa ja auttaa nukkumaan levollisesti. Sitä voi käyttää hoitohuoneissa rauhoittamassa ja kohottamassa huoneen värähtelytasoa. Se sopii myös lapsille antamaan lohtua tai rauhoittamaan tunnekuohuissa.

~

Selestiitti tunnetaan ehkä parhaiten yhtenä enkelikivistä (muita enkelikiviä ovat esimerkiksi angeliitti, serafiniitti, danburiitti ja seleniitti), joten kun haluat tiivistää suhdettasi enkelimaailmaan, voit kantaa selestiittiä mukanasi päivittäin tai pitää sitä kädessäsi kun rukoilet, meditoit tai kommunikoit enkelten kanssa.

~

Selestiitti auttaa ottamaan yhteyttä myös sielunkumppaniisi. Voit asettaa kaksi selestiittiä huoneen vastakkaisille puolille, antaen energian virrata niiden välillä, ja kertoa universumille että haluaisit löytää taivaallisen sielunkumppanisi. Selestiitti auttaa manifestoimaan tämän todeksi.

~

Kauniin sininen selestiitti liitetään kurkkuchakraan ja se auttaa puhumaan kauniita ja inspiroivia asioita. Kivi sopii hyvin esiintyjille ja puhujille.

~

Selestiitti voi auttaa koulukiusattua lasta voimaan paremmin; se luo sinisen, suojaavan energian ympärilleen ja esimerkiksi taskussa kannettuna tuo kantajansa auraan tätä suojaavaa energiaa, auttaen heitä pysymään vahvempina ja rohkeampina, erityisesti henkistä kiusaamista vastaan.

~

Työpaikalla selestiitti tuo kiireiseen, stressaantuneeseen tilaan tyynnyttävää energiaa, joka auttaa ihmisiä työskentelemään tehokkaammin.

~

Selestiittiä voi käyttää voimistamaan rukouksia. Jos haluat esimerkiksi selvittää riidan jonkun kanssa, voit toimia näin: Pidä selestiittiä kädessäsi ja hengitä syvään muutaman kerran. Esitä sitten rukouksesi tai pyyntösi vaikkapa arkkienkeli Rafaelille, esimerkiksi ”Arkkienkeli Rafael, pyydän, auta meitä selvittämään riitamme ja ympäröi meidät hoitavalla energialla, rauhalla ja rakkaudella. Kiitos, että tuot mieleeni oivalluksia ratkaisuista, joilla voin hoitaa tämän riitatilanteen.” Istu sitten meditaatiossa hiljaa, hengitellen rauhassa, selestiitti kädessäsi ja kuuntele mitä oivalluksia saat. Vaihtoehtoisesti voit asettaa selestiitin yöpöydällesi, niin voit saada vastauksia unessasi.

~

Selestiitti resonoi ilmaelementin kanssa, voit puhdistaa kiveä esimerkiksi suitsukkeiden tai puhalluksen avulla.

~

Selestiitti resonoi joutsenten energioiden kanssa. Ota selestiitti mukaasi meditaatioon kun haluat saada yhteyden joutseniin, erityisesti jos joutsen on voimaeläimesi.


Keijukodosta löydät rumpuhiottuja selestiittejä ja toisinaan myös komeita selestiittikiteitä, tutustu tuotteisiin kauppa-sivulla!