Shungiitti on hyvin voimallinen ja positiivinen kivi, joka voi tuoda kantajalleen monia siunauksia. Kyseessä on 2 biljoonaa vuotta vanha kivi, joka on kiehtonut niin tieteellisiä kuin henkisiäkin yhteisöjä. Shungiitti on ainoa tunnettu luonnonmateriaali, joka sisältää fullereenia, tehokasta antioksidanttia, jonka vuoksi shungiitti mm. puhdistaa vettä ja sen sanotaan neutraloivan kehosta haitallisia organismeja. Venäläiset tutkijat ovat vahvistaneet, että shungiitti voi parantaa immuunijärjestelmän toimintaa. Science Direct-sivustolla on kerrottu, että shungiitti poistaa vedestä orgaanisia ja epäorgaanisia aineita, patogeenisia bakteereita ja raskasmetalleja. Shungiitin erityinen vedensuodatuskyky perustuu sen hiilimäiseen rakenteeseen.

~

Shungiitti resonoi juurichakran sekä maatähtichakran kanssa ja maadoittaa tehokkaasti. Kun koet olosi stressaantuneeksi tai rauhattomaksi, voit ankkuroida itsesi pitämällä shungiittia taskussa tai jalkojesi juuressa.
Shungiitti myös tasapainottaa kehon vasenta ja oikeaa puolta, yin-yang energioita, sekä chakrojen välistä harmoniaa.

~

Shungiitti toimii loistavasti yhteistyössä toisten kristallien kanssa. Jos haluat stimuloida jotakin tiettyä chakraa, kokeile shungiittia ja kyseisen chakran kanssa resonoivaa kiveä yhdessä, esimerkiksi sakraalichakralle jokin oranssi kivi ja shungiitti, solar plexukselle keltainen kivi ja shungiitti jne.

Jos haluat edistää henkistä kasvuasi ja kehittää intuitiotasi, kokeile shungiittia ja tsaroiittia yhdessä. Jos haluat tehostaa yhteyttäsi enkeleihin tai henkioppaisiin, kokeile shungiittia ja serafiniittia yhdessä. Jos haluat voimistaa romanttisia energioita ympärilläsi, kokeile shungiittia ja rhodokrosiittia tai ruusukvartsia yhdessä.

~

”Entisaikaisena” kristallina shungiitti voi auttaa meditaatiossa pureutumaan menneisyyteen ja entisiin elämiin. Se auttaa myös vahvistamaan maayhteyttä.

~

Shungiitti voi auttaa pääsemään eroon peloista tai haitallisista tavoista. Pidä shungiittia kädessäsi ja keskity siihen mikä sinua pelottaa, tai mistä haluat päästää irti (uuden kuun aikaan erityisen tehokas keino). Visualisoi ja tunne miten päästät irti näistä negatiivisista energioista, annat niiden poistua mielestäsi ja kehostasi ja virratat ne kiveen. Jätä sitten shungiitti yön yli puhdistumaan maahan.

~

Shungiitti suojaa energiavampyyreilta ja neutraloi negatiivista energiaa. Shungiitti on tehokas kivi suojaamaan sähkölaitteiden elektromagnettiselta säteilyltä ja lievittämään niiden vaikutusta.

~
Shungiitin aitoutta voi testata helposti kotikonstein. Korkean hiilipitoisuutensa vuoksi shungiitti johtaa sähköä, joka ei ole tyypillinen kivien ominaisuus. Jos vaikka kotoa sattuu löytymään sellainen taskulamppu, joka aukeaa takaosasta, voit kokeilla painaa taskulampussa sisällä olevaa paristoa shungiitilla. Kun riittävä pinta-ala shungiittia koskettaa paristoa kunnolla, lamppu syttyy. Keijukodon shungiitit on jo testattu puolestasi, mutta voit toki silti kokeilla tätä! Huomioithan myös, että shungiitti saattaa tahrata vaatteita tai käsiä. Sen voi pestä lämpimällä vedellä irtohiilipölyn puhdistamiseksi.

Keijukodosta löydät rumpuhiottuja shungiitteja, tutustu tuotteisiin kauppa-sivulla!