Korkeavärähteisellä kyaniitilla on kyky hylkiä energioita, jotka eivät ”kuulu sille”. Tämän vuoksi se tunnetaan erinomaisena chakrojen tasapainottaja. Voit laittaa sen minkä tahansa chakran päälle, jolloin sinne kuulumattomat energiat joutuvat väistymään ja chakrasi voi tasapainottua luonnollisesti ilman näitä häiriötekijöitä. Kyaniitti myös puhdistaa auraa ja paikkaa aurassa mahdollisesti olevia aukkoja.

~

Koska kyaniitti suojaa negatiivisilta energioilta, rauhoittaa mieltä ja kohottaa värähtelytasoa, se on avuksi myös meditoidessa ja selvänäkötyötä- tai hoitotyötä tehdessä. Se vahvistaa intuitiota ja auttaa kehittämään esimerkiksi telepatiaa, kuten myös muita psyykkisiä kykyjä.

~

Kyaniitti auttaa tunnistamaan omia kykyjä ja hyödyntämään niitä, niin että oman polun seuraaminen ja elämäntarkoituksen manifestointi ja toteuttaminen helpottuu.

~

Kun työskentelet säännöllisesti kyaniitin kanssa, se auttaa pysymään tasapainossa kaikenlaisissa tilanteissa ja karkottamaan esimerkiksi pelkoja ja hermostuneisuutta. Kurkun läheisyydessä pidettynä kyaniitti edistää kommunikaatiota. Se auttaa sosiaalisissa tilanteissa erilaisten ihmisten kanssa ja edistää ajatuksenjuoksua, niin että löydät oikeat vastaukset kiperiinkin kysymyksiin ja osaat artikuloida selkeämmin. Tämän vuoksi se sopii hyvin esiintyjille ja puhujille sekä neuvottelutilanteisiin.

~

Koska kyaniitti karkottaa häiriötekijöitä, siitä voi olla iso apu kun tarvitset muistin virkistystä. Pidä kyaniittia otsalla ja anna sen auttaa sinua muistamaan tarvitsemasi asiat, vaikkapa ennen koetilannetta tai puheen pitämistä. Se voi auttaa myös unityöskentelyssä, jos sinun on vaikeaa muistaa aamulla näkemäsi unet.

~

Koska kyaniitti hylkii energioita jotka eivät ole sen omia, se ei välttämättä tarvitse puhdistamista ollenkaan ja sitä voi käyttää muiden kivien puhdistamiseen.

Keijukodosta löydät rumpuhiottuja kyaniitteja, tutustu tuotteisiin kauppa-sivulla!