Unakiitissa yhdistyy vihreä epidootti ja oranssi tai vaaleanpunainen ortoklaasi maasälpä, jotka antavat unakiitille ainutlaatuisen energian ja stimuloivat kahta chakraa. Sakraalichakraa, luovuuden, sensuaalisuuden ja harmonisen vuorovaikutuksen keskusta, sekä sydänchakraa, rakkauden ja runsauden keskusta.

~

Unakiitti hoitaa ja tasapainottaa tunnekehoa ja auttaa poistamaan emotionaalisia tukoksia. Unakiitti on hyvä kivi itsetunnon ja itsearvostuksen kohottamiseen, erityisesti affirmaatiokivenä. Ota tavaksi pitää unakiittia sydämellä samalla kun toistat voimalauseita kuten ”ansaitsen olla onnellinen”, ”rakastan itseäni juuri tällaisena”, ”hyväksyn itseni ja arvostan itseäni”. Kanna sitten tämän energian varastoinutta unakiittia mukanasi, jotta se voi työskennellä kanssasi päivän mittaan.

~

Kun olet ensin tehnyt työtä omanarvontuntosi eteen ja tiedät ansaitsevasi onnea, unakiitti voi auttaa pitämään huolta ihmissuhteistasi. Voit halutessasi ensin ohjelmoida unakiitin vetämään puoleesi uusia ihmissuhteita, ystäviä tai romantiikkaa, jonka jälkeen unakiitti voi auttaa hoivaamaan ja kasvattamaan näitä suhteita. Unakiitin hoitaessa sakraalichakraasi pystyt helpommin päästämään ihmisiä lähellesi ja olemaan avoin.

~

Otsachakralla pidettynä unakiitti edistää omaa henkistä kasvua ja psyykkisiä kykyjä. Unakiitti auttaa yhteyteen erityisesti luonnonhenkien ja eläinten kanssa. Sen sanotaan auttavan myös raskauden aikana luomaan syvempää yhteyttä vauvan kanssa.

~

Unakiitti resonoi maan energian kanssa ja puhdistuu kätevästi maahan haudattuna. Eläinoppaista unakiitin energia resonoi hirven kanssa.

Keijukodosta löydät rumpuhiottuja unakiitteja ja unakiittikoruja, tutustu tuotteisiin kauppa-sivulla!