Tiikerinsilmä edistää voimakkaasti harmoniaa ja tasapainoa sekä karkottaa estoja, pelkoja ja itsekriittisyyttä. Se auttaa ottamaan toiminnan askelia ja pysymään positiivisena, sekä antaa rohkeutta ja itseluottamusta tiukoissakin tilanteissa.

~

Tiikerinsilmä on hyvä kivi suojelukseen, se heijastaa pois negatiiviset energian peilin lailla. Tiikerinsilmä toimii suojeluskivenä erityisesti rinnan tai solar plexuksen päällä pidettynä. Kivimeditaatiossa sitä voi pitää kädessä ja visualisoida itsensä suojaavaan, kultaiseen valoon. Kivet voi asettaa suojaksi myös talon neljälle kulmalle.

~

Tiikerinsilmän heijastettua pois negatiiviset energiat, se raivaa tietä menestykselle, runsaudelle, onnelle ja kasvulle. Tiikerinsilmä houkuttaa puoleensa säännöllistä rahavirtaa, jonka vuoksi se sopii hyvin yrittäjille. Se on lisäksi erityisen hyvä kivi nuorille (varsinkin miehille) tuomaan kunnianhimoa ja itseluottamusta. Taloudellisen runsauden luomiseksi voit manifestoida esimerkiksi tiikerinsilmän ja vihreän kynttilän kanssa (vihreä = runsautta, kynttilä = muutosta) ja kantaa tiikerinsilmää mukana.

~

Koska tiikerinsilmä lisää tahdonvoimaa ja kohentaa emotionaalista tasapainoa, sen sanotaan auttavan myös terveempien elämäntapojen tavoittelussa, esimerkiksi riippuvuuksien tai ruokavalion muutosten kanssa.
Tiikerinsilmän harmonisoivan vaikutuksen ansiosta sitä voidaan käyttää lisäksi lievittämään esimerkiksi perheenjäsenten tai työtovereiden välisiä jännitteitä ja konfliktitilanteita. Jos perheessä on lemmikki, joka dominoi muita eläimiä, sen pantaan voi laittaa tiikerinsilmän.

~

Fyysisellä tasolla tiikerinsilmän sanotaan lievittävän tehokkaasti kipuja ja turvotusta, kiihdyttävän aineenvaihduntaa ja antavan energiaa.

~

Tiikerinsilmä auttaa ottamaan yhteyden tiikereiden energiaan ja oppimaan tiikereiltä (kohdistamaan energian tekemiseen), tai vastaavasti auttamaan tiikereitä visualisoimalla niiden ympärille kultaista valoa.

 

Keijukodosta löydät rumpuhiottuja tiikerinsilmiä ja tiikerinsilmäkoruja, tutustu tuotteisiin kauppa-sivulla!