fbpx
page-header

Kambaba-kärki

Ale!

Kambaba-kärki

15,90 

Suosituimmalta kauppanimeltään kambaba-jaspis. Siitä käytetään myös nimiä eldariitti ja krokotiilijaspis. Kambaba ei ole sitkeistä uskomuksista huolimatta fossiili, eikä edes jaspis, vaan ryoliittinen, vulkaaninen kivi.
Kambaba tuo muassaan rauhaa ja luonnon hoitavaa, vihreää energiaa. Kambaba resonoi sydän- ja juurichakran kanssa, se auttaa tyynnyttämään menneisyyden kokemusten jälkeensä jättämiä negatiivisia tuntemuksia, kuten pelkoa, vihaa, surua ja syyllisyyttä. Kuten vanha, viisas tietäjä tai kokenut, lempeä isoisä, kambaba tarjoaa lohtua ja näkemystä elämän alamäissä. Se muistuttaa, että elämä jatkuu. Kambaban verkkainen ja tasainen värähtelytaajuus auttaa kiireistä mieltä hiljentymään ja keskittymään. Kambaba sopii erityisesti henkilöille, jotka eivät etsi elämäänsä varsinaisesti isoa muutosta, vaan seesteistä, tasaista virtausta. Niinpä sen avulla voi kokeilla myös lisätä runsautta ja rahavirtaa erityisesti silloin, kun ura tai liikeidea on jo saatettu alulle ja sitä halutaan menestyksekkäästi jatkaa.

Voit lukea lisää kambabasta blogistamme.

Kivikärkiä voi käyttää enegian kohdistamiseen ja voimistamiseen, esimerkiksi voit ”vetää” negatiivista energiaa kehosta ulos pitämällä kärkeä osoittamassa kehosta pois päin, ja virrattaa positiivista energiaa sisään kääntämällä kärjen kehoa kohti. Kivikärkiä voi käyttää myös vaikkapa mandaloissa generaattorina/keskuskivenä, tai mandalan aktivoimiseen.


Koko: Korkeus n. 85-95mm
Paino: n.70-95g

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1984 Osastot: ,

Kuvaus

Koko: Korkeus n. 85-95mm
Paino: n.70-95g

Voit lukea Keijukodon tuotteiden käyttöohjeita täältä.