fbpx
page-header

Keijukodon mysteeriboksi

Keijukodon mysteeriboksi

20,00 250,00 

Kun haluat nähdä millaisia kiviylläreitä kohtalo luoksesi johdattaisi, Keijukodon mysteeriboksi on erinomainen valinta. Mysteeriboksista voit löytää rumpuhiottuja kiviä siinä missä raakakiviäkin, tai kenties kuulat, tornit, erilaiset muotoon kaiverretut kivifiguurit, heilurit tai korut päätyvät pakettiisi. Boksin arvo on aina hieman enemmän kuin valitsemasi summa. Mysteeriboksissa hauskaa on myös se, että sinne saattaa sujahtaa sellaisiakin tuotteita, joita meillä ei edes ole verkkokaupassa!

Tilauksen kommentteihin voit halutessasi kirjata toiveita, joita toteutamme mahdollisuuksien mukaan. Jos esimerkiksi toivot jotain tiettyä kivimateriaalia, tai jossain tietyssä muodossa, tiettyä väriä, tai tiettyjä energeettisiä ominaisuuksia, kirjoita se kassalla kommenttikenttään. Voit myös rajata tuotteita boksin ulkopuolelle. Suosittelemme kuitenkin pitämään avoimen ja uteliaan mielen, jotta maailmankaikkeus voi meidän kauttamme toimittaa Sinulle jotakin mitä et ehkä osannut odottaakaan, tai tiennyt tarvitsevasi.

Normaalit palautusehtomme pätevät myös mysteeriboksiin, mutta huomioithan, että mysteeriboksin mahdollinen palautus käsitellään kokonaisuutena yhtenä tuotteena. Mysteeriboksin sisältämiä yksittäisiä tuotteita ei siis voi palauttaa erikseen.


 

Tuotetunnus (SKU): 2074 Osastot: , ,

Kuvaus

Voit lukea Keijukodon tuotteiden käyttöohjeita täältä.

Lisätiedot

Summa

10€, 15€, 20€, 25€, 35€, 50€, 75€, 100€, 150€, 250€