fbpx
page-header

Kristallikonfetti – Scoop of Fortune, 100ml

Kristallikonfetti – Scoop of Fortune, 100ml

17,90 

Paljon toivottu kristallikonfetti on löytänyt tiensä Keijukotoon!

Tämä konfetti myydään 100ml erissä – yksi desin kauhallinen tosin on hyvin reilu kaapaisu konfettia ja todellisuudessa varmaan lähempänä kahta desiä, painoarvio kauhalliselle on minimissään hulppeat 230 grammaa!
Scoop of Fortune on osittain tuuripeliä, kauhallisen sisältö on satunnainen ja joillekin onnetar saattaa loihtia kauhalliseen kivien lisäksi esimerkiksi kivikärkiä tai riipuksia, mutta huolehdimme siitä, että jokaisessa kauhallisessa on vähintään
3kpl 25-30mm kiviä
3 kpl 20-25mm kiviä
1kpl sirurannekoruja TAI jokin muotoon hiottu kiviesine
.

Koska konfetissa on hyvin sekalaista tavaraa ja ideana on yllätyksellisyys sekä sattumanvaraisuus (tai korkeampi tarkoitus ;)), ei mukana tule tuotelappuja, emmekä pysty kiviä valmiiksi nimeämään. Tässä on itse kullekin oivallinen tilaisuus harjoitella itsenäisesti erilaisten mineraalien tunnistamista, mutta toki voimme yrittää auttaa tarvittaessa (lähetä tällöin meille hyvin valaistu, mahdollisimman läheltä otettu ja tarkka kuva kivestä sähköpostitse).

Konfetissa on sekalaisia kiviä Brasiliasta ja Etelä-Afrikasta, joukossa on mm. seuraavaa:
Vuorikide, ruusukvartsi, sinikvartsi, ametisti, sitriini, punainen jaspis, vihreä aventuriini, vihreä kvartsi, lumikvartsi, musta onyx, krysoberylli/kissansilmä, punakvartsi, amatsoniitti, rikkikvartsi, maasälpä, dalmatialainen, jade nefriitti yms.

Lisäksi konfetissa on ruusukvartsi-vuorikide-sirurannekoruja, ametistisirurannekoruja, amatsoniittiriipuksia, vuorikideriipuksia, erilaisia muotoon hiottuja esineitä, esimerkiksi obsidiaanisydämiä, fluoriittiminitassuja ja kalsiittimunia, sekä kivikärkiä.

Kuvissa näkyy muutamia esimerkkikauhallisia.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1942 Osasto:

Kuvaus

Voit lukea lisää Keijukodon käyttämistä materiaaleista ja tuotteiden käyttöohjeita täältä.