fbpx
page-header

Musta/sininen kukka-akaattikärki (3)

Musta/sininen kukka-akaattikärki (3)

24,90 

Kukka-akaatti on akaattien alalajike, jossa esiintyy läpikuultavia kalsedoni-sulkeumia, jotka muistuttavat pieniä kukintoja. Madagaskarilta löydetty kukka-akaatti auttaa rakentamaan siltaa tunteiden ja todellisuuden välille, hoitaen sydänchakraa ja juurichakraa, sekä yhdistäen niitä toisiinsa. Meditointi kukka-akaatin kanssa voi tuoda kantajansa tietoisuuteen sydämeen taltioituja kipuja, ja ohjata kohti niistä vapautumista. Niinpä kukka-akaattia pidetäänkin henkilökohtaisen kasvun kristallina. Se voi auttaa manifestoimaan todellista potentiaaliamme, taistelemaan pelkoja vastaan ja luomaan tukevaa pohjaa merkitykselliselle kasvulle. Kukka-akaatti edistää inspiraatiota, empatiaa ja sisäistä rauhaa. Kukka-akaatin energiaa voi vahvistaa ottamalla työskentelyyn mukaan esimerkiksi seleniitin tai vuorikiteen.

Mustat, siniset tai vihreät kukka-akaatit on hieman harvinaisempia kuin hennon persikkaiset ”normaalit” kukka-akaatit. Energia on samankaltainen kuin tavallisella kukka-akaatilla, mutta väri tuo siihen oman mausteensa. Tummemmat yksilöt on maadoittavampia ja sinisemmät tukee tehokkaammin kurkkuchakran toimintaa.

Kivikärkiä voi käyttää enegian kohdistamiseen ja voimistamiseen, esimerkiksi voit “vetää” negatiivista energiaa kehosta ulos pitämällä kärkeä osoittamassa kehosta pois päin, ja virrattaa positiivista energiaa sisään kääntämällä kärjen kehoa kohti. Kivikärkiä voi käyttää myös vaikkapa mandaloissa.


Koko: Pituus n.98mm, leveys n.25mmx30mm. Paino 157g.

Huom! Tämä tuote on uniikki yksittäiskappale, ja kuva on otettu juuri tästä kyseisestä yksilöstä.

 

Varastossa

Kuvaus

Koko: Pituus n.98mm, leveys n.25mmx30mm. Paino 157g.

Voit lukea Keijukodon tuotteiden käyttöohjeita täältä.

Lisätiedot

Koko

60-65mm, 70mm, 80-85mm