fbpx
page-header

Que sera-kärki

Que sera-kärki

14,90 16,90 

Tunnetaan myös nimellä galaxi-ryoliitti ja sininen liberiitti. Siitä puhutaan usein myös llaniittina, jota se kovasti muistuttaakin. Llaniitilla on kuitenkin hieman erilainen kompositio ja sitä tavataan Texasissa, kun taas que seran alkuperä on Brasilia. Kyseessä on kivi, joka sisältää kvartsia, kaoliniittia, magnetiittia, leukoseenia, klinotsoisiittia, kalsiittia ja/tai rautaoksidisulkeumia. Kiven kerrotaan saaneen kauppanimensä sen energian vuoksi, joka resonoi pitkälti laulun ”Que Sera”-viestin kanssa. ”Whatever will be, will be”, eli mitä tulevaisuus tuokaan tullessaan, näin olkoon. Que sera-kivi pitää mielen rauhallisena ja sydämen avoimena ja luottavaisena.
Kokeile que sera-kiveä piristämään alakuloisena päivänä, rauhoittamaan stressin keskellä, tai tuomaan uskoa huomiseen ahdistuksen ja epäuskon hetkellä.

Kivikärkiä voi käyttää enegian kohdistamiseen ja voimistamiseen, esimerkiksi voit ”vetää” negatiivista energiaa kehosta ulos pitämällä kärkeä osoittamassa kehosta pois päin, ja virrattaa positiivista energiaa sisään kääntämällä kärjen kehoa kohti. Kivikärkiä voi käyttää myös vaikkapa mandaloissa generaattorina/keskuskivenä, tai mandalan aktivoimiseen.


Valitse koko alasvetovalikosta

 

Tuotetunnus (SKU): 1983 Osastot: ,

Kuvaus

Voit lukea Keijukodon tuotteiden käyttöohjeita täältä.

Lisätiedot

Koko

75-80mm, 90-95mm