fbpx
page-header

Sammalakaatti-lohikäärme

Ale!

Sammalakaatti-lohikäärme

155,00 

Sammalakaatti on liitetty kautta aikain useissa kulttuureissa luontoon, kasveihin, puutarhan hoitoon ja maanviljelyyn. Kukkaruukussa tai puutarhassa se auttaa kasveja voimaan paremmin ja meditoimalla sammalakaatin kanssa voit voimistaa yhteyttäsi luontoon ja luonnon elementaaleihin. Sammalakaattia pidetään uusien alkujen kivenä ja sitä voi käyttää myös runsauden manifestointiin, joskaan se ei toimi yhtä nopeasti kuin vaikkapa sitriini, vaan sammalakaatti auttaa ennemminkin pikkuhiljaa luomaan tukevaa perustaa säännölliselle tulolle, esimerkiksi yrittäjille. Kivi sopii myös uuteen ympäristöön muuttaville uusien verkostojen ja ihmissuhteiden luomisen tueksi, tai lapsille uuteen kouluun ja kaveripiiriin sopeutumiseksi.

Lohikäärme puolestaan symboloi voimaa, muutosta, henkisyyttä, onnea ja runsautta. Joissakin kulttuureissa lohikäämettä pidetään suojelijana. Voimaeläimenä lohikäärme voi merkitä myös itsensä rakastamista ja voimaantumista. Kokeile lohikäärmefiguuria tukena meditaatiossa kun haluat voimistaa yhteyttä omaan lohikäärmeoppaaseesi.


Koko: 175mm x 65mm x 95mm
Paino: 1kg

Huom! Tämä tuote on uniikki yksittäiskappale, ja kuvat on otettu juuri tästä kyseisestä yksilöstä. Kuvia ei ole käsitelty mitenkään. Tämän kokoluokan kivestä voit myös pyytää videota nähtäväksi sähköpostitse.

 

Varastossa

Kuvaus

Koko: 175mm x 65mm x 95mm
Paino: 1kg

Voit lukea Keijukodon tuotteiden käyttöohjeita täältä.

Lisätiedot

Koko

60-65mm, 70mm, 80-85mm