fbpx
page-header

Sateenkaarifluoriittitorni (jätti)

Sateenkaarifluoriittitorni (jätti)

229,00 

Fluoriitti on maalaisjärjen ja logiikan kivi. Se auttaa organisoinnissa ja oikeiden päätösten tekemisessä. Fluoriitti puhdistaa energiakenttää ja selkeyttää ajatuksia. Fluoriitti auttaa oppimaan uutta sekä tehostaa keskittymiskykyä ja muistia, soveltuen erinomaisesti opiskelijoille. Vihreä fluoriitti on erinomainen yleishoitokivi, joka hoitaa kaikilla tasoilla, mutta kaikkein eniten se on yhteydessä sydänchakraan. Se auttaa emotionaalisten traumojen kanssa ja auttaa ratkomaan sydämen asioita. Se tukee tervettä itsetuntoa ja itsensä rakastamista, avartaa kapeakatseisuutta ja tuo uusia ideoita. Vihreä fluoriitti hoitaa sydäntä ja verenkiertoelimistöä.
Violetti fluoriitti aktivoi intuitiota ja selvänäköisyyttä, sekä auttaa yhteyteen henkimaailman kanssa. Se resonoi Violetin Liekin kanssa ja auttaa laajentamaan henkistä tietoisuutta. Violetti fluoriitti parantaa keskittymiskykyä ja muistia. Sitä voidaan käyttää pinttyneistä tavoista irti pääsemiseen, esim. riippuvuudet ja painonpudotus. Fyysisellä tasolla se voi auttaa päänsärkyihin.

Lue lisää eri väristen fluoriittien vaikutuksista blogistamme.


Koko: Korkeus 29cm, leveys n.6,5cmx5,3cm. Paino 2,22kg

Huom! Tämä tuote on uniikki yksittäiskappale, ja kuvat on otettu juuri tästä kyseisestä yksilöstä. Osa kuvista on otettu lisävalon kanssa yksityiskohtien erottumiseksi. Kuvia ei ole käsitelty mitenkään.
Tämän kokoluokan kivestä voit myös pyytää videota nähtäväksi sähköpostitse.

 

Varasto loppu

Kuvaus

Koko: Korkeus 29cm, leveys n.6,5cm x 5,3cm. Paino 2,22kg

Voit lukea Keijukodon tuotteiden käyttöohjeita täältä.

Lisätiedot

Koko

60-65mm, 70mm, 80-85mm