fbpx
page-header

Shungiittikärki

Shungiittikärki

15,90 

Shungiitti on hyvin voimallinen ja positiivinen kivi, joka voi tuoda kantajalleen monia siunauksia. Shungiitti on ainoa tunnettu luonnonmateriaali, joka sisältää fullereenia, tehokasta antioksidanttia, jonka vuoksi shungiitin sanotaan mm. puhdistavan vettä ja neutraloivan kehosta haitallisia organismeja. Shungiitti resonoi juurichakran sekä maatähtichakran kanssa ja maadoittaa tehokkaasti. Se tasapainottaa kehon vasenta ja oikeaa puolta sekä chakrojen välistä harmoniaa. Shungiitti suojaa energiavampyyreilta ja neutraloi negatiivista energiaa. Shungiitti on tehokas kivi suojaamaan myös sähkölaitteiden elektromagnettiselta säteilyltä. Fyysisellä tasolla sen sanotaan parantavan vastustuskykyä ja monenlaisia kipuja.

Huom! Voimakkaasti hiilipitoisena kivenä shungiitti saattaa tahrata käsiä tai vaatteita. Kiven voi pestä lämpimällä vedellä mahdollisen irtohiilipölyn puhdistamiseksi.

Kivikärkiä voi käyttää enegian kohdistamiseen ja voimistamiseen, esimerkiksi voit ”vetää” negatiivista energiaa kehosta ulos pitämällä kärkeä osoittamassa kehosta pois päin, ja virrattaa positiivista energiaa sisään kääntämällä kärjen kehoa kohti. Kivikärkiä voi käyttää myös vaikkapa mandaloissa generaattorina/keskuskivenä, tai mandalan aktivoimiseen.


Koko: Korkeus n. 75-80mm

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2035 Osastot: ,

Kuvaus

Koko: Korkeus n. 75-80mm
Paino: n.50-75g

Voit lukea Keijukodon tuotteiden käyttöohjeita täältä.