fbpx
page-header

Vihreä aventuriini-pääkallo

Vihreä aventuriini-pääkallo

14,90 

Moni saattaa pitää pääkalloa luotaantyöntävänä, kuoleman symbolina. Toiset kokevat kristallokallojen tuovan muassaan muinaista viisautta ja valaistumista. Niitä kutsutaan kosmisiksi tietopankeiksi ja kallojen sanotaan edesauttavan korkeamman tietoisuuden laajentamista. Legenda kertoo kahdestatoista Atlantiksessa veistetystä kristallikallosta, joita käytettiin telepatian ja selvänäkemisen välineinä. Uskotaan, että kristallikallojen kanssa työskentelemällä voi saada yhteyden näihin Atlantiksen alkuperäisiin kalloihin, kehittää omia psyykkisiä kykyjään ja puhdistaa sielun karmista energiaa.

Vihreä aventuriini tunnetaan parhaiten onnen kivenä. Se houkuttaa runsautta ja auttaa huomaamaan uudet mahdollisuudet sekä tarttumaan niihin. Vihreä aventuriini on rauhoittava, harmonisoiva ja lempeä sydänchakran kivi, joka tukee positiivisuutta ja on avuksi tunnepuolen solmujen tai käsittelemättömien asioiden kanssa.
Se on myös erinomainen kivi tuomaan uusia ideoita, inspiraatiota ja luovuutta, sekä edistämään hedelmällisyyttä ja tuottoisuutta monin tavoin

Voit lukea lisää vihreästä aventuriinista blogistamme.


Koko: n.50-53mm x 34-40mm
Paino: 85-115g

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 2178 Osastot: ,

Kuvaus

Koko: n.50-53mm x 34-40mm
Paino: 85-115g

Voit lukea Keijukodon käyttämistä materiaaleista ja tuotteiden käyttöohjeita täältä.

Lisätiedot

Väri

Vihreä, Violetti, Sekaväri

Saatat myös pitää...