fbpx
page-header

Vivianiitti, 37g

Vivianiitti, 37g

21,90 

Vivianiitti on kaunis harvinaisuus, jolla kerrotaan olevan hyytävä kasvupaikka. Vivianiitti tarvitsee tietynlaisen kasvualustan, sellaisen, jossa on jotakin orgaanista, mätänevää ainesta, joka voi vapauttaa lahotessaan fosfaattia. Sitä on löydetty kasvamassa fossiilisten kuorien, eläinjätteiden ja maatuvien ruumiiden päällä. Kun orgaanisesta materiaalista vapautuu fosfaattia, se yhdistyy raudan ja veden kanssa, synnyttäen vivianiittikristalleja. Kasvualustan täytyy olla juuri sopivan kostea ja runsasrautainen. Vivianiitti muistuttaa kauniilla tavalla elämän kiertokulusta.

Vivianiitti on rautafosfaattia. Se on todella kaunis kivi, mutta sitä ei kannata pitää jatkuvasti esillä, varsinkaan suorassa auringonvalossa, koska se voi tummua tällöin melkein mustaksi. Tämä johtuu kiven rautapitoisuuden hapettumisesta. Vivianiitti kannattaa ottaa esille aina vain siksi aikaa, kun sen kanssa aktiivisesti työskentelee, ja säilyttää sitä muutoin valolta suojattuna.

Vivianiitti on rauhan, rakkauden, myötätunnon, empatian ja henkisen valaistuksen kivi. Se kannustaa myötätuntoisuuteen itseäsi ja muita kohtaan, sekä auttaa parantamaan itseaiheutettuja emotionaalisia haavoja, kohottaen samalla itsetuntoa. Näin ollen se sopii erityisesti henkilöille, joiden suhde omaan kehoon on heikolla tasolla, heille, joita huolestuttaa vanheneminen, sekä heille, jotka murehtivat sitä mitä muut ihmiset heistä ajattelevat. Lisäksi otsa- ja sydänchakran kanssa resonoiva vivianiitti yhdistää mielen ja sydämen, auttaen kantajaansa selvittämään itselleen sielunsa syvimpiä toiveita. Kun nämä haaveet kirkastuvat, vivianiittia voi alkaa käyttää manifestoimaan elämäänsä ihmisiä, jotka voivat auttaa näiden tavoitteiden toteutumisessa.


Koko: 107mm x 23mm x 15mm
Paino: 37g

Huom! Tämä tuote on uniikki, ja kuvat on otettu juuri tästä kyseisestä yksilöstä.

Varasto loppu

Kuvaus

Koko: 107mm x 23mm x 15mm
Paino: 37g

Voit lukea Keijukodon käyttämistä materiaaleista ja tuotteiden käyttöohjeita täältä.

Lisätiedot

Koko

30-35mm, 35-40mm