fbpx

Ylang Ylang-huonetuoksuöljy [Eden]

Ylang Ylang-huonetuoksuöljy [Eden]

3,50 

 

Eksoottinen ja rikas kukkaistuoksu, joka yhdistetään vahvasti rakkauteen ja sensuaalisuuteen.

Ylang Ylang tuoksuna rauhoittaa mieltä ja auttaa ylikriittisiä ihmisiä olemaan armollisempia itselleen ja toisille.  Auttaa hermostuneisuuteen (esim. esiintymisjännitys) ja erityisesti rakkauselämään liittyviin jännityksiin ja epävarmuuksiin. Tasapainottaa parisuhdetta sekä herättelee libidoa. Ylang Ylang aktivoi sydänchakraa, joka ohjaa kykyämme antaa ja vastaanottaa rakkautta. Jos tunnet tukoksia tällä saralla, Ylang Ylang-tuoksu voi olla avuksi.

Käyttövinkki: Ylang Ylang resonoi pinkin turmaliinin energioiden kanssa ja tukee hyvin rakkausaiheista manifestointia, esim. kivimandaloiden, affirmaatioiden ja meditaatioiden lisänä.

Koko: 10ml. Pullon korkeus 6cm

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1067 Osastot: ,

Kuvaus

Käyttö: Täytä tuoksulyhdyn malja vedellä, tiputa muutama tippa huonetuoksuöljyä veteen ja sytytä kynttilä maljan alapuolella.

Varotoimet:
– Käytä ainoastaan tuoksulyhtyyn sopivia tuikkukynttilöitä.
– Noudata aina öljyn annosteluohjeita.
– Varo öljyn joutumista silmiin.
– Pidä lasten ja eläinten ulottumattomissa.
– Älä jätä tuoksulyhdyn kynttilää palamaan valvomatta. Huolehdi myös siitä, että tuoksulyhdyssä on riittävästi vettä, eikä öljy pääse palamaan yksikseen. Sammuta kynttilä kun vesi on haihtunut. Tuoksulyhty voi halkeilla jos sitä kuumennetaan ilman vettä.
– Varmista, ettei kynttilän välittömässä läheisyydessä ole mitään paloherkkiä materiaaleja.
– Käytä erityistä harkintaa jos kärsit tuoksuyliherkkyydestä tai olet raskaana

Huom! Edenin huonetuoksusekoitukset eivät ole eteerisiä öljyjä, eikä niitä tule käyttää muuhun tarkoitukseen kuin tuoksulyhtyyn em. ohjeiden mukaisesti.