fbpx
page-header

Yooperliittikärki

Yooperliittikärki

14,90 

Yooperliitti on syeniittikivi, jossa on runsaasti fluerisoivaa sodaliittia. UV-valolla voit nähdä tämän fluerisoinnin oranssina.
Yooperliitti on totuuden, itseluottamuksen ja itsensä hyväksymisen kivi. Se auttaa tunnistamaan omia tunnetiloja ja ilmaisemaan niitä objektiivisesti. Yooperliitti avaa ja aktivoi kurkkuchakraa, toimien näin erinomaisena apuvälineenä kaikille itseilmaisun parissa työskenteleville. Se auttaa myös päästämään irti vihan tunteesta ja hillitsemään pelkotiloja. Fyysisellä tasolla sen uskotaan auttavan moneen, muun muassa vaihdevuosien oireisiin, tulehduksiin, päänsärkyyn, lihasjännityksiin, kurkun käheyteen sekä ruoansulatukseen.

Kivikärkiä voi käyttää enegian kohdistamiseen ja voimistamiseen, esimerkiksi voit ”vetää” negatiivista energiaa kehosta ulos pitämällä kärkeä osoittamassa kehosta pois päin, ja virrattaa positiivista energiaa sisään kääntämällä kärjen kehoa kohti. Kivikärkiä voi käyttää myös vaikkapa mandaloissa generaattorina/keskuskivenä, tai mandalan aktivoimiseen.


Koko: Korkeus n. 90-95mm
Paino: n.100-115g

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2036 Osastot: ,

Kuvaus

Koko: Korkeus n. 95-100mm
Paino: n.100-115g

Voit lukea Keijukodon tuotteiden käyttöohjeita täältä.