Aragoniitin rauhoittava vaikutus maadoittaa ja tyynnyttää kantajaansa. Se auttaa voimistamaan omaa keskittymiskykyä ja poistaa stressiä. Aragoniitti on erinomainen kiviapulainen tavalliseen arkeen mutta sopii tueksi myös silloin, kun elämässä tapahtuu suuria muutoksia tai vastaan tulee mieltä myllertäviä haasteita.

~
Aragoniitti edesauttaa syvää ymmärrystä. Se on keskittävä kivi, jolla on vahva yhteys maahan. Siksi siitä voi olla apua jos tunnet itsesi joskus juurettomaksi. Aragoniitti auttaa päästämään irti ylimääräisestä, levottomuutta luovasta energiasta ja keskittymään siihen, mikä on olennaista. Se tukee myös oman mielen rauhoittamisessa, mielialan vaihteluiden tasapainottamisessa ja hiljentymisessä.

~

Aragoniitti auttaa stressin ja vihan tunteiden käsittelyssä, sillä se vahvistaa tunteiden ja järjen välistä tasapainoa ja luo energiallaan hyvän alustan mielen ja kehon harmoniselle yhteiselolle. Jos teet helposti päätöksiä kiirehtien tai tunteiden viemänä, aragoniitti voi auttaa tekemään päätöksiä harkitummin.

~

Sellaiset henkilöt, jotka ovat herkkiä stressille tai altistuvat sille toistuvasti esimerkiksi kuormittavan työn tai haastavan elämäntilanteen vuoksi, voivat saada tukea ja apua aragoniitin rauhoittavasta vaikutuksesta. Aragoniitti antaa myös voimaa suoriutua hyvin silloin, kun vastuu tuntuu erityisen painavalta. Lisäksi se auttaa luomaan käytännöllisyyttä ja luotettavuutta henkivän ilmapiirin. Tilanteissa, joissa monesta asiasta on huolehdittava samaan aikaan, aragoniitti auttaa keskittymään ja huomaamaan monen asian joukosta ne kaikkein olennaisimmat ja pysymään rauhallisena paineen alla.

~

Aragoniitti on erinomainen kiviapulainen opiskelijalle, sillä se lisää keskittymiskykyä ja kärsivällisyyttä sekä auttaa kirkastamaan omia tavoitteita. Myös levoton nukkuja voi saada apua aragoniitilta: tyynyn alle laitettuna se rauhoittaa yöunta.

~

Moni ottaa aragoniitin lähelleen myös meditaation ajaksi, sillä se toimii ikään kuin ankkurina kehon fyysisen olinpaikan ja meditoivan mielen välillä ja auttaa vaeltelevaa mieltä palaamaan meditaation päätteeksi takaisin nykyhetkeen.

~

Aragoniittia esiintyy useissa eri väreissä. Eri värisinä aragoniitin ominaisuudet korostuvat hieman eri tavalla:

Ruskea aragoniitti vahvistaa omaa turvallisuuden tunnetta ja on erinomainen stressin lievittäjä. Sellaiseen elämään, jossa on paljon rauhattomuutta, ääntä ja kaaostakin, ruskea aragoniitti luo rauhaa. Se auttaa keskittymään ja pysymään rauhallisena silloinkin kun hoidettavana on monta asiaa samanaikaisesti. Ruskea aragoniitti pitää kantajansa maadoittuneena ja ehkäisee stressiä esimerkiksi suuren projektin tai hektisen elämäntilanteen keskellä.

Sininen aragoniitti vahvistaa kärsivällisyyttä ja tukee empatiakykyä. Sellaisia henkilöitä, jotka vaativat helposti itseltään liikaa tai työskentelevät kovalla tahdilla enemmän kuin on hyväksi, sininen aragoniitti auttaa hellittämään ja rauhoittumaan. Se väreilee lohduttavaa, iloista ja optimistista energiaa sekä hoitaa vanhoja haavoja. Siten sininen aragoniitti voi auttaa päästämään irti lapsuusajan negatiivisista kokemuksista ja tunteista.

Vaaleanpunainen aragoniitti vahvistaa kärsivällisyyttä, joustavuutta ja ongelmanratkaisukykyä erityisesti ihmissuhteiden saralla ja siksi siitä voi olla apua rakkaussuhteiden syventämisessä. Se vahvistaa myös omaa itsetuntemusta ja -arvostusta.

Keltainen aragoniitti auttaa pääsemään yli esteiden ja kasvamaan kohti omaa täyttä potentiaalia. Se säteilee myötätuntoista ja positiivista energiaa, auttaen ylläpitämään optimistista asennetta ja kannustaen lempeästi eteenpäin oman kasvun tiellä. Se tukee solar plexuksen, oman voiman keskuksen toimintaa, sekä auttaa kommunikoimaan omista tunteista ja tarpeista selkeästi myös stressin keskellä. Keltainen aragoniitti voi tukea immuunijärjestelmän toimintaa ja lievittää flunssaoireita.

Valkoinen aragoniitti vahvistaa erityisesti kantajansa sisäistä voimaa ja tasapainoa. Se kannustaa ottamaan vastuuta omista valinnoistaan ja lisää sisäistä motivaatiota. Se voi auttaa myös vahvistamaan omaa itsekuria. Moni hakee valkoisesta aragoniitista tukea silloin, kun edessä on jonkinlainen uusi alku. Valkoinen aragoniitti auttaa lisäksi puhdistautumisessa, sekä yhteyden luomisessa enkeleiden kanssa.

Keijukodosta löydät rumpuhiottuja ruskeita, sinisiä ja valkoisia aragoniittikiviä.