[Jos manifestointi on Sinulle ihan uutta, kannattaa vilkaista ensin aikaisemmat blogikirjoituksemme Manifestoinnin ABC osat 1-3. Löydät sieltä myös lisää erilaisia tekniikoita]

Saat sen mitä uskot saavasi

Näiden alla olevien manifestointitekniikoiden onnistumiseksi Sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota tunteisiisi. Jos haluat houkuttaa elämääsi kumppanin, uuden työn, terveyttä, hauskanpitoa, matkustamista, uuden kodin tai uusia ystäviä, et voi tehdä sitä epätoivosta, surusta, itsesäälistä, syyllisyydestä, pelosta tai kateudesta käsin. Koita siis valita sellainen hetki manifestoinnille, jolloin olosi on seesteinen, luottavainen, rakastava, innostunut tai mukavan rauhallinen.

Älä aloita uutta vuotta ajatuksilla siitä, miten et vieläkään saavuttanut haluamaasi kuluneena vuonna, tai mitä teit tai jätit tekemättä joululomalla, älä huoli lomakiloista tai rahanmenosta, älä anna väsymyksen tai stressin lannistaa, vaan aloita vuosi korkeavärähteisin energioin, odottaen innolla kaikkia uusia mahdollisuuksia, nauttien haaveilun kutkuttavasta tunteesta.

Tätä korkeavärähteistä energiaa on hyvä pitää yllä myös tammikuun alkupätkä, jotta saat ankkuroitua aikomuksesi ja toivomuksesi tehokkaammin uuteen vuoteen. Mutta siitä ei kannata lannistua jos välillä päästelet ärräpäitä, ihmisiähän tässä ollaan ja tunteet ovat kyllä sallittuja. Yksi tai kaksikaan negatiivista ajatusta ei tulevaisuuttasi voi vesittää, mutta pyri olemaan jämähtämättä negatiivisiin energioihin. Pyri pitämään enemmistö ajatuksistasi optimistisena.

Tässä alla on mainittu muutamia tapoja uudenvuoden manifestointiin, mutta voit aivan hyvin käyttää mitä tahansa omaakin tekniikkaasi.

Voit luoda tunnelmaa kynttilöiden, suitsukkeiden, musiikin ja kristallien avulla. Voit rukoilla, meditoida tai piirtää symboleja, mikä sitten tuntuukaan Sinusta sopivalta. Voit tehdä maadoituksen, suojaukset tai muut valmistelut pidemmän kaavan mukaan jos haluat, mutta vähintäänkin hengitä syvään muutaman kerran keskittääksesi ja rauhoittaaksesi itsesi.

Manifestointirituaali kirjoittaen

Istu alas paperin ja kynän kanssa. Kirjoita ylös kaikki mieleesi tulevat asiat, joista olet kiitollinen kuluneelle vuodelle. Käytä tähän aikaa ja palaa niihin vuoden hetkiin, joissa on hyvä olla. Muista kiittää myös itseäsi.

Listaa seuraavaksi sellaisia asioita, joista olet valmis päästämään irti uuteen vuoteen siirtyessä.
Ovat ne sitten tapoja, tunteita, tapahtumia, ajatusmalleja, uskomuksia, ihmissuhteita, painolastia, rajoituksia tai estoja. Mitä tahansa, mistä haluat luopua.
Kun olet valmis, revi listasi tai jos mahdollista turvallisesti, polta se, samalla kun affirmoit esimerkiksi: ”Kiitos. Olen vapaa”.

Seuraavaksi kirjoita ylös mitä kaikkea toivot, ja ennen kaikkea ansaitset, tulevana vuonna. Sinun on uskottava todella ansaitsevasi ne kaikki asiat. Ja se ei tarkoita sitä, että rajoittaisit toiveitasi sen mukaan mitä uskot ansaitsevasi, vaan nosta oma uskomuksesi toiveidesi tasolle sen sijaan. Kirjoita kaikki mitä sydämesi uudelta vuodelta halajaa, ja usko vahvasti ansaitsevasi se.


Kahden lasin tekniikka

Tämä on hyvä tekniikka erityisesti silloin, kun koet vaikeaksi muuntaa omaa värähtelytaajuuttasi korkeammaksi, vastaamaan unelmiasi. Tämä tekniikka tekee siitä hieman konkreettisempaa.
Tarvitset kaksi lasia, joista toisessa on juotavaksi sopivaa vettä. Lisäksi tarvitset kynän/tussin ja post-it-lappuja, tai vastaavasti ihan vain paperia, jonka voit teipata lasiin, tai taitella lasia vasten.

Kirjoita täynnä olevan vesilasin kylkeen lappu, jossa kuvailet lyhyesti ja ytimekkäästi nykyhetkeä, asiaa tai tilannetta, johon et ole tyytyväinen, ja jonka haluat muuttaa. Vaikkapa ”yksinäisyys”, ”surullisuus” tai ”työttömyys”.

Kirjoita sitten tyhjän vesilasin kylkeen lappu, jossa lukee toivomasi muutos. ”Olen onnellinen”, ”elän runsaudessa”, ”minulla on mahtava työ”.

Mieti näitä kirjoittamiasi asioita hetki. Mitä nykyhetki saa Sinut tuntemaan? Mitä toivomasi tulevaisuus saa Sinut tuntemaan?

Nyt voit halutessasi puhdistaa ja energisoida veden esimerkiksi ReiKi-symbolein, tai pitämällä lasia akaattilevyn päällä, tai kristallien keskellä. Ja kaada sitten vesi hyvin tietoisesti ja läsnäollen toiseen lasiin. Voit myös yksinkertaisesti visualisoida veden värähtelytason muuttuvan kaataessasi sitä lasista toiseen. Kuule veden ääni, tunne miten sen taajuus muuttuu. Tunne miltä tuntuu, kun aikomuksesi materialisoituu.

Ja lopuksi, juo vesi, jonka taajuuden olet nyt muuttanut tulevaisuutesi mukaiseksi, jotta se voi levitä kehoosi ja muuntaa myös oman taajuutesi. Tunne levollisuutta joka kulauksella ja hyväksy tavoitteidesi toteutuminen totuudeksesi ja tulevaisuudeksesi.

Uudenvuoden kivimandala

Mieti mitä haluat tulevana vuonna saavuttaa. Missä haluat käydä? Mitkä ovat tavoitteesi työn saralla? Haluaisitko omaksua jotakin uusia tapoja? Haluaisitko oppia jotakin uutta tai aloittaa jonkin harrastuksen? Mitkä ovat haaveesi ihmissuhderintamalla?

Kirjoita nämä asiat paperille affirmaatiomuodossa, eli kuin olisit saavuttanut kyseiset asiat jo. Esimerkiksi ”minulla on menestynyt yritys” tai ”olen onnellisessa parisuhteessa”.
Taittele paperi lopuksi mandalan keskuskiven, keskuskynttilän tai kivigeneraattorin alle.

Kivien valinnassa voit käyttää omaa intuitiotasi, mutta sopivia kiviä uudenvuoden mandalaan voisi olla esimerkiksi:

– vuorikide keskuskiveksi (vuorikidekärki, iso raakapala, pyramidi tms.) tuomaan selkeyttä ja voimistamaan mandalan energioita
– mahonkiobsidiaanit auttavat ylittämään esteitä, vaihtoehtoisesti sopisivat turmaliinikvartsit tai ruskeat aragoniitit
– amatsoniitit tuovat rohkeutta unelmien tavoittelemiseen, vaihtoehtoisesti sinabriitti vahvistaa tahdonvoimaa raivatessa tietä unelmia kohti, tai voit käyttää myös vuorikiteitä
– tiikerinsilmät tuovat itseluottamusta ja sisäistä voimaa, vaihtoehtoisesti voit käyttää karneolia, sitriiniä tai vuorikiteitä
– sammalakaatti tuo runsautta ja tukee kasvua, samoin kuin vihreä aventuriini, tai voit korvata ne vuorikiteellä
– bronsiitti lisää päättäväisyyttä ja varmuutta, vaihtoehdoksi käy myös aurinkokivi sekä punainen jaspis
– pyriitti houkuttaa puoleensa menestystä ja runsautta, sen tilalle käy myös sitriini tai vuorikide

Kuten huomaat, monikäyttöinen vuorikide sopii paikkaamaan puuttuvia kiviä oikeastaan mihin tahansa tehtävään. Tai joskus se voi jopa tuntua kaikkein parhaimmalta vaihtoehdolta, vaikka muita olisikin käytettävissä. Kuulostele omia tuntemuksiasi, ehkä huomaatkin poimivasi joitakin ihan muita kiviä omaan mandalaasi. Puhdista ensin kivet vaikkapa kuljettamalla niitä suitsukkeen savun läpi, tai visualisoinnilla, vedellä tai minkä parhaaksi katsot (voit lukea täältä lisää eri puhdistusmenetelmistä). Pidä niitä sitten kädessäsi (tai osaa kerrallaan), antaen niille aikomuksesi. Voit sanoa tai ajatella esimerkiksi ”ohjelmoin tämän kivimandalan tukemaan tulevan vuoden manifestointiani”, tai ”pyydän näitä kiviä olemaan apunani tulevan vuoden tavoitteideni saavuttamisessa”. Asettele kivet sitten paikoilleen haluamallasi tavalla. (Voit katsoa ja tulostaa erilaisia kuvioideoita täältä, tai voit tehdä asetelman ihan intuitiivisesti.)

Kun kivet ovat paikoillaan ja vuoden unelmasi ja tavoitteesi keskuskiven alla, visualisoi toiveidesi toteutuminen ja aktivoi mandalasi. Mandalan voi aktivoida monin tavoin, esimerkiksi kivisauvaa tai kivikärkeä apuna käyttäen, mutta voit tehdä sen myös kuvittelemalla valonsäteen kulkevan kivestä toiseen, niin että se yhdistää kaikki kivet ikään kuin valoverkostoon, ja säteilee positiivista, korkeavärähteistä energiaa.

Omiin vuodenvaihteen tapoihini kuuluu aarrekartan tekeminen. (Voit lukea siitä täältä.)
Oletko Sinä kokeillut uudenvuoden taikoja aikaisemmin? Millainen tekniikka on mieleisesi? Tai aiotko kokeilla tällä kertaa?

Keijukoto toivottaa kaikille upeaa Uutta Vuotta, uusia mahdollisuuksia, uutta energiaa ja uusia elämyksiä!